Praktijkopleiding tot Intern Auditor op basis van de KZi 3.0 (Qmentum)

Meerdaagse opleiding voor aspirant interne auditoren, gebruik makend van de Kwaliteitsnorm Zorginstelling KZi 3.0 (Qmentum) en uitleg wordt gegeven over de tracermethodiek. Bij een praktijktraining staat de eigen praktijk centraal en worden de vaardigheden geoefend in de eigen praktijk. Op de 2e dag van de training worden daadwerkelijk audits in uw zorginstelling uitgevoerd en op de 3e dag worden rapporten van deze audits geschreven met uw eigen format.

De opleiding is bestemd voor personen die werkzaam zijn binnen een zorginstelling die de KZi 3.0 (Qmentum) als referentiekader gekozen heeft en die op korte termijn interne audits gaan uitvoeren op basis van dit referentiekader of die kennis willen opdoen over de auditprocedure.

Drie dagen (zes dagdelen) incompany opleiding, waarbij de eerste twee dagen duren van 08:30 uur tot 17:00 uur en dag drie van 08:30 uur tot 16:00 uur.

De datum voor de opleiding wordt in overleg met de zorginstelling vastgesteld.
De opleiding wordt verzorgd op locatie waarbij de zorginstelling de trainingslocatie bepaalt en vastlegt.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte over deze training kunt u contact met ons opnemen of het bijgaande formulier invullen.

Inloggen

Terug naar inloggen